top of page

Ferieuke med Jesus i sentrum

Hver sommer i begynnelsen av Juli, arrangeres det Bibelcamp på Kvitsund Gymnas i Kviteseid, ved vakre Telemarkskanalen. Det blir bibelundervisning, barnemøter, aktiviteter, ungdomstreff, bading, is, leker og mye mer.  Vi kaller dette arrangementet en bibelcamp fordi det er en uke der vi ønsker at Bibelens budskap skal være i fokus.

Bibelcampen har lang tradisjon på Kvitsund Gymnas, som til daglig er en kristen videregående skole. Etter et par år pause i 2016 og 2017 var det klart at campen var et stort savn for mange. I 2018 gjenoppsto konseptet på samme sted, denne gangen drevet av frivillige som selv har hatt mange somre på Kvitsund og ønsker at dette fantastiske tilbudet skal fortsette. 

Vi vil at CampKvitsund skal være et sted der enslige og familier, ungdom og eldre kan komme sammen for felleskap, undervisning i Bibelen, aktiviteter og feriedager i nydelige omgivelser.

 

Velkommen!

Ønsker du å støtte CampKvitsund økonomisk?

Det kan du gjøre via kontonummer
2801 500 7801 eller vippsnummer 529 345.

 

Merk med "gave drift"!

Hva gjør man på bibelcamp?

De viktigste samlingspunktene i løpet av dagen er bibeltime/barnemøte om morgenen og kveldsmøte mot slutten av dagen. Ellers kan du og din familie legge opp dagen nøyaktig som du ønsker.

På Kvitsund er det vanligvis mye å finne på: Bading, grilling, vannsport, fotball, volleyball, frisbeegolf, lokale fjellturer, lekeplass for de minste og gymsal hvis regnet skulle dukke opp. Lokale attraksjoner som Høyt&Lavt og Bø Sommarland er heller ikke langt unna. Det meste av dagligvarer finner du i Kviteseid sentrum, 5 min unna med bil. Utstyr til matlaging finnes på internat-kjøkkenene.

bottom of page